40LUX/

NiEUWS &

PROJECTEN

Hier vindt u informatie over nieuwe producten, 40LUX of onze merken in de media en informatie over projecten en deelname aan beurzen.

25 februari 2020

Linea Light Group

Ink systeem wint 2020 IF Award

Linea Light’s prijswinnende modulaire verlichting lijn Ink bestaat uit een gevarieerde serie van armaturen die individueel of in serie geïnstalleerd kunnen worden. Direct tegen de muur of aan de kabel, hiermee een hangend systeem creërend. Het gemak waarmee de armaturen verwisseld of verplaatst kunnen worden is het grote voordeel van het Ink systeem.

1 - 2 september 2019

deelname aan de ShowUp-expo

40LUX is erg trots op onze deelname aan de ShowUp-expo van dit jaar in Haarlemmermeer. Voor het eerst zullen we onszelf en enkele van de merken die we vertegenwoordigen aan het Nederlandse en Belgische publiek voorstellen.

Anvia
De originele ontwerpen uit het midden van de eeuw zijn erg gewild. We zullen onder andere een nieuw model uit het portfolio presenteren.

Hommage-Department
Zal naast hun huidige succesvolle reeks hanglampen een nieuwe modulaire tafellamp en ophangsysteem presenteren.
Tevens kunt u de #Flowers-hanglamp vinden in de pop-upwinkel van ShowUp.

Woodspeaker
Deze akoestische smartphoneluidspreker wordt op ShowUp voor het eerst aan het publiek voorgesteld. Naast de handgemaakte eiken versie zullen we een nieuw model presenteren.

U vindt 40LUX verlichting agentschap in Hal 2, stand H441
Datum: 1 en 2 september 2019
https://www.showup.nl

29 augustus 2019

Walther Apparel for Men

Winkelverlichting

Voor de nieuwe herenmode zaak Walther Apparel for Men aan de Bergstraat in het centrum van Eindhoven heeft 40LUX het verlichting advies verzorgt. Gekozen is voor Nordic rails en Aries 3-fase spots van het Deense merk E3Light. De winkel heeft hierdoor de gewenste warme en uitnodigende uitstraling gekregen.

Website Walther Apparel for Men