40Lux

Maatwerk & Specials

JAPTH - NTS

Maatwerk voor projecten

Soms is een extra stap nodig om een interieur project echt af te maken. Verlichting is een van de mooiste middelen om dat te doen. 40Lux levert vanuit haar brede netwerk graag service om te helpen het verschil te maken.

Maatwerk is er in soorten en maten, het kan om een eigen ontwerp armatuur of bijvoorbeeld dynamische verlichting gaan. Om besturing of juist alleen een andere kleur of langere kabel die zorgt dat een armatuur beter in de ruimte of bij je klant past. 40Lux adviseert en verzorgt ondersteuning.

Alle merken die 40Lux vertegenwoordigd bieden de mogelijkheid tot maatwerk.

Rakumba

Die speciale lamp

Speciale verlichting voor een Hospitality project of ontvangstruimte, een groot of juist klein gebaar voor een particulier project, 40Lux werkt met meerdere decoratieve verlichtingsmerken, producenten en ontwerpers uit binnen en buitenland samen en gaat graag de uitdaging aan om die speciale uitvoering te laten creëren. Of om net die kroon op je werk te vinden.

Ondersteuning kan uit een zoekopdracht voor een enkel stuk tot het in serie produceren van eigen ontwerp armaturen bestaan. Veel, eigenlijk alles is mogelijk.

 

 

 

 

Contact